40 jaar in dienst bij HumbleBuildings! Congrats Hans
15-10-2024

Vandaag vierden we een bijzondere mijlpaal: Hans is 40 jaar bij HumbleBuildings!

Wat een prestatie, Hans! Je bent al vier decennia betrokken bij deze club, 33 jaar bij Dijkoraad en inmiddels 7 jaar bij HumbleBuildings en counting. Dat is iets wat we enorm waarderen en het is toch wel een beetje bijzonder!

Humble Builder!
Sinds zijn komst heeft Hans ons team in Deventer verrijkt met zijn unieke persoonlijkheid, betrokkenheid, humor en uiteraard zijn onuitputtelijke liefde voor pindakaas! Hans begon zijn loopbaan als ontwerper van E-installaties, waar hij zelfs nog met de hand tekeningen maakte. Dat kunnen velen van ons zich nauwelijks voorstellen!

Onlangs is Hans een gewaardeerd lid geworden van ons finance-team, waar zijn punctualiteit, nauwkeurigheid en discipline goed tot zijn recht komen! Gisteren hebben we deze mijlpaal al mogen vieren in het mooie Deventer.

We zijn ontzettend blij dat zoveel collega’s uit Utrecht, en zelfs oude collega’s en zijn vrouw erbij waren om het jubileum te vieren. Dit laat zien hoeveel we Hans waarderen, niet alleen als collega, maar ook als persoon!

Nog lang niet klaar..
Namens ons allemaal: dankjewel, Hans. Voor je jarenlange inzet, voor wie je bent, en voor de fijne collega die je voor ons allemaal bent. We hopen dat je nog lang onderdeel blijft van onze club, want locatie Deventer zonder Hans? Dat is bijna niet voor te stellen!

Gefeliciteerd, Hans! Op nog vele mooie jaren samen!